Gæsternes topspillere strålede i forstaden i aften

Herlev Eagles-Frederikshavn White Hawks 1-4 (1-2,0-1,0-1) Frederikshavn har tjek over Herlev i indeværende sæson.

Det blev bevist igen i aften, hvor den ellers svære ”Ørneborg”, PK Montage Arena, for anden gang blev erobret af et frederikshavner-hold, der nu har 11 af 12 mulige point mod Herlev i 2019/20-sæsonen.

Lige nu kunne Herlev sagtens ligne en regulær drømmemodstander for Frederikshavn i en kvartfinale eller måske endda i en Metal Final4-finale 1. februar.

Der er stadig lang tid til den slags scenarier, men i aften rejste Frederikshavn sig effektivt efter de to forfærdelige kampe mod Aalborg i juledagene.

Og det var som næsten altid topspillerne fra Frederikshavn, der leverede varen denne aften. Fox, Bumagin og Frederiksen har været flyvende i december måned og fortsatte ind i det nye år og årti.

Det var dog Patrick Madsen, der åbnede scoringen i powerplay for gæsterne, da han scorede til 1-0 i powerplay i kampens fjerde minut. En anden back i solid størrelse, Herlevs Acke Ringström, sørgede for 1-1’eren i det 13. minut, men inden første periode var ovre, havde Dane Fox gjort det til 2-1 for Frederikshavn – assisteret af Bumagin og Mads Larsen.

Et meget stærkt trekløver for øjeblikket for White Hawks.

I slutningen af anden periode ville en af ligaens bedste danskere i denne sæson, Christopher Frederiksen også blande sig. Han gjorde det til 3-1, assisteret af Bumagin, og det var også Frederiksen, der definitivt lukkede og slukkede kampen i tredje periode.

Det blev 4-1 kort efter anden pause – i tiden 40:51 – da Fox og Bumagin assisterede og Frederikshavns førstekæde igen slog til.

Det var altså høgenes bedste, der i dag overstrålede kollegerne fra Herlev.

Eagles tabte for første gang efter 12 point i de seneste fire kampe, mens Frederikshavn med sejren rykker op på andenpladsen i tabellen. Herlev er på sjettepladsen, men stadig i høj grad med i slagsmålet om pladserne i top fire.

Vi kunne desværre ikke være til stede i Herlev i aften. Reportagen er baseret på kamprapporten.

Herning tog straffeslags-sejr i Aalborg Koncentreret SønderjyskE-mandskab vandt i Rungsted