Pekka Tirkkonen har 10 spillere på kontrakt og er i fuld gang med at sammensætte sin nye trup

Herning-træner Pekka Tirkkonen havde en fornuftig første sæson i det midtjyske. 

Nok tabte Herning i kvarten mod Rungsted og i Metal Cup-finalen mod Aalborg men i begge serier/opgør var det på marginaler i de hektiske kampe, der afgjorde skæbnen i løbet af sæsonen.

Nu er Pekka Tirkkonen i fuld gang med at sætte en ny trup i sving til den kommende sæson, og han har allerede en målmand på plads i form af Mac Carruth, der er kommet ind fra Cardiff i den britiske liga.

Til gengæld har Tirkkonen også mistet rutinerede danske kræfter som Daniel Nielsen, Markus Jensen og Kristian Jensen, så der venter et større arbejde med at sætte en ny trup sammen.

Herning har for øjeblikket 10 spillere på kontrakt og leder efter både imports og danske spillere. Med farvellet til Nielsen, Jensen og Jensen skal der erstattes rigtig mange Metal Liga-kampe hos Blue Fox.

- Udover nye import-spillere skal vi selvfølgelig også bruge flere danskere i truppen, og dem er vi også i proces med. Som træner gør jeg mig naturligvis nogle overvejelser omkring hvilke typer, jeg gerne vil have til holdet, siger Pekka Tirkkonen til Sportherning.dk. 

- Jeg vil gerne fortsætte den spillestil, vi stod for i sidste sæson. Sæsonen sluttede selvfølgelig for tidligt, men jeg synes stadig, der var masser af positive ting at tage med, lyder det fra den finske træner. 

Herning Blue Fox går på isen i den sidste uge af juli.


Phillip Schultz fortætter i Esbjerg Energy Odense Bulldogs forlænger med lettiske Gunars Skvorcovs