Også i den kommende sæson trækker den 21-årige Phillip Schultz den gul/blå Energy-trøje over hovedet.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse, hvor Schultz præsenteres således: 

- Det har der ikke været meget tvivl om. Allerede tidligt begyndte snakken om en forlængelse og selvfølgeligt fandt vi hinanden. Jeg synes, det er fedt at være en del af den træningskultur, der er i Esbjerg. Trænerteamet har givet mig muligheder og jeg er vokset med den tillid, fortæller den 183 cm høje forward.

- Når man kommer til en ny klub, skal man bevise sit værd overfor trænerteamet. Man har en mulighed for at bygge på under træningen og til kampene og det føler jeg er lykkedes for mig. Jeg fik gennem den seneste sæson mere om mere tillid, fik bedre og bedre muligheder og det er derfor lykkedes mig at udvikle mig.

Phillip Schultz er født i den københavnske forstad Rødovre og voksede op i den lokale ishockeyklub. Han har repræsenteret Danmark til to U18- og to U20-slutrunder. To gange som kaptajn.

- Phillip er en god fyr, som har imponeret i Esbjerg. Samtidigt har han let til smil og besidder også den rigtige passion for spillet. Det gør ham til en vigtig brik på holdet og giver ham potentiale til at kunne udvikle sig til en fremtidig kaptajn på vores hold, fortsætter cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy. 

- Phillip startede godt, da han kom til Esbjerg før sidste sæson, og det er lykkedes ham at udvikle sig og konstant bygge på. Han indeholder en naturlig sult efter konstant at blive en bedre ishockeyspiller og kontinuerligt udvikle sig. Man kan finde spillere med talent, men kun kombineret med den rette indstilling kan de udvikle sig som Phillip.

I sommeren 2018 forlod Phillip Schultz de trygge hjemlige omgivelser for at udvikle talentet hos canadiske Victoria Royals i WHL. Her spillede han i to sæsoner og endte som kaptajn. I sæsonen 2020/2021 repræsenterede Energy-forwarden Rødovre Mighty Bulls inden turen gik til Esbjerg.

-Rollen som kaptajn er ikke ny for mig. Rollen falder mig naturlig og jeg er glad for tilliden på ungdomslandshold og hos Victoria Royals. Derfor taler jeg også til mine holdkammerater, Jeg vil vinde og derfor prøver jeg at gå forrest for at hjælpe holdet.

- Jeg er faldet rigtigt godt til i Esbjerg. Jeg har det godt i truppen og i byen. Her er jeg blevet en del af en ung gruppe, hvor vi er flere, der er vokset op sammen. Der er tale om gode drenge. Personligt tager jeg meget med fra opvæksten i Rødovre med en stærk vinderkultur. En vinderkultur, som jeg har fået ind med modermælken, slutter Phillip Schultz.

Phillip Schultz har spillet 127 kampe i Metal Ligaen, har scoret 32 mål og er noteret for 72 point.

 


Metal Ligaen med i historisk ambitiøs indsats for Danmarks veteraner HERNING-træner er på jagt efter forstærkninger