Ben Cooper vil se chance nummer to og tre, siger han til Herning Folkeblad

Herning Blue Fox har spillet tre tætte kampe, der kun er blevet afgjort på en enkelt scoring. En enkelt gang har Herning spillet uafgjort efter ordinær tid - og har altså både vundet og tabt (2-1 og 2-3) efter 60 minutters tæt ishockey. Marginalerne er med andre ord helt afgørende, og sådan synes devisen at være i denne sæsons Metal Liga.

Derfor vil træner Ben Cooper også se ekstra skarphed fra sine spillere, siger han til Herning Folkeblad. 

- Vi skal blive bedre til ikke bare at nøjes med en enkelt afslutning, men komme over de løse pucke og skabe chance nummer to og tre også. På den måde undgår vi at skal arbejde tilbage i banen med det samme og kan tvinge dem til at lave fejl, forklarer han til avisen - og fremhæver vigtigheden i at træne godt. 

- Jeg har set nogle hold, der alle har været klar til sæsonstart. Alle hold har en fin kvalitet, og der bliver ingen kampe, som man kan vinde uden at være 100 procent til stede. Derfor bliver det også vigtigt, at der bliver leveret til træning hver eneste gang, for vi er bestemt ikke det eneste hold, der vil vinde, siger Ben Cooper til Herning Folkeblad.

Blue Fox måtte - også ifølge avisen - se russeren Dimitri Kostromitin udgå med et maveonde i Esbjerg. Mon ikke han bliver klar til kampen mod Rødovre tirsdag aften?

 


Metal Ligaens Fanpanel: Store forhåbninger til Pasanens arbejde Fanpanelet: Efter 12 år skal vores powerplay endelig fungere