Mathias Thomsen er med i bestyrelsen for fanklubben i Frederikshavn og glæder sig i den grad til en ny sæson, der bliver hans ottende som absolut hockeyfan

Du er ny person i Metal Ligaens fanpanel. Hvor længe har du set ishockey og hvorfor holder du af lige netop din klub?

Jeg skal i gang med med min ottende hockeysæson, og jeg holder med Frederikshavn White Hawks, da jeg selv kommer fra byen.  Det er megafed sport og dejligt, at White Hawks næsten altid er med i toppen.

Hvordan ser du tilbage på sidste sæson?

Jeg ser tilbage på sidste sæson som ganske godkendt. Der var mange eksperter der havde spået White Hawks til at blive nummer fem eller seks, men det hele sluttede med en finaleplads til Final4, hvor sejren desværre glippede. Vi blev nummer tre i Metal Ligaen, og jeg er meget stolt over hvad Pasanen kunne gøre ved det hold, vi havde.

Hvilken spiller glæder du dig mest til at opleve på dit hold i den kommende sæson?

Den spiller jeg glæder mig mest til at følge den kommende sæson må helt klart være Bumagin. Vi fik ham lige før jul sidste år og man kan tydeligt se den ro og rutine han har efter at have spillet i KHL. Så at skulle følge ham en hel sæson bliver spændende. Kan han fortsætte, hvor han slap?

Hvilken dansk drømmespiller - fra de andre Metal Liga-klubber - ville du helst se på dit hold og hvorfor?

Det skulle nok være vores tidligere andenmålmand Christian Larsen som spiller i Gentofte nu. Han er en rigtig fin fyr og så er han rigtig dygtig imellem stængerne.

Du glæder dig til at Metal Ligaen begynder igen fordi...

Alt det arbejde det indebærer at være en del af en bestyrelse for fanklubben af White Hawks nu skal udmønte sig i virkeligheden. Vi har haft en travl sommer med planlægning af den nye sæson. Jeg glæder mig til komme i hallen og møde vennerne igen og fortsætte sammenholdet, der er i hallen og se en masse hockey hjemme og ude.

Hvad er det bedste ved at gå til ishockey i Danmark? 

Det bedste ved at gå til hockey i Danmark er sammenholdet, man får ved at møde en masse mennesker rundt i hallerne, stemningen i hallerne - og det hele bare "ved at se hockey."


Rødovre kan ånde lettet op - Virtala og Illemann snart klar igen Herning-træner vil have sine spillere over de løse pucke