Morten Poulsen blev matchvinder for Blue Fox

Der var lagt op til revanche for Herlev da ørnene fredag aften fik besøg af topholdet fra Herning Blue Fox. Sæsonens to tidligere opgør var begge endt med Herning-sejre, men denne aften stillede Herning med et decimeret hold, da truppen udover skader også er blevet ramt af sygdom. Riikola, From og Mieritz manglede lige som Lukas Bang, mens Perlini og Bau altså også er ude med langtidsskader.

Men heldigvis for Herning så havde de taget Phillip Marinaccio med, og han skulle for alvor vise sin værdi for holdet denne aften.

Herlev chokstartede med et mål efter kun 27 sekunder. Mikkel Bertelsen var over en retur, og klappede den fornemt ind i luften. I samme sekvens lavede Kevin Tansey en checking to the head på Luis Blak Olsen, som måtte udgå. Tansey fik fem minutter og game misconduct og så manglede Herning endnu en back.

Herning var kommet skidt fra start, og selvom de til tider hang bagefter et angrebsivrigt Herlevhold, så var de aldrig helt ude af kampen.

Vilstrup Andersen fik scoret i undertal, og Marinaccio lavede det første af tre mål, inden Cubars fik scoret for Herlev til 2-2. En første periode med masser af store chancer i begge ender af banen.

I anden periode blev det mere intenst med masser af små nærkampe. Tacklingerne blev hårdere og mere ukontrollerede, og det gav den del udvisninger til begge mandskaber.

Herlev var bedst i den midterste periode, og fik også lavet to hurtige mål ved Asperup og Lasse Mortensen. Men Herning fik sat en prop i den synkende skude, og Marinaccio fik scoret i et powerplay.

Gæsterne jagtede udligningen i tredje periode, men der skulle lidt Marinaccio-magi til at få pucken i mål. En afslutning fra blå linje af den canadiske angriber ramte en spiller foran målet, og tog en fin bue henover en chanceløs Horak i Herlev målet.

I slutfasen fik Herlev en gylden mulighed i powerplay, men der var ikke flere mål i spillerne fra Herlev. Pomerleau udgik også af kampen med små tre minutter igen, efter at han blev ramt i ansigtet af et skud.

Det blev ved 4-4 efter 60 minutters spil, og der blev ikke scoret yderligere i overtime. Og i straffeslagskonkurrencen var det kun kaptajn Poulsen fra Herning, der kunne overliste keeperen, og så kunne Herning køre tilbage til Jylland med to points til samlingen, på en aften hvor de ikke spillede deres bedste kamp i sæsonen.

Herlev får mulighed for en ny revanche allerede søndag, når de drager til Herning til ’returopgøret’, og det bliver interessant at se, hvor mange spillere Herning kan finde frem til den kamp. Underholdende bliver det garanteret på søndag kl. 15.00 i Herning.

HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Rødovre-SønderjyskE Rødovre vendte og vandt igen mod SønderjyskE