Stimen fortsatte i Rungsted i eftermiddag

Herning Blue Fox' sejrsrække fortsætter ufortrødent.

Midtjyderne er ikke til at stoppe for øjeblikket, og midtjyderne står nu med hele 10 sejre på stribe, 44 point i 18 kampe og altså seks points forspring ned til SønderjyskE.

I dag blev til en 5-3-sejr over Rungsted i Bitcoin Arena, hvor Herning formåede at kontrollere kampen hjem efter at de to hold kombinerede sig til otte mål i løbet af de første 40 minutter af kampen.

Begge hold manglede en håndfuld spillere, der normalt hører til i holdopstillingen, og så var det altså tid til at de unge mennesker trådte i karakter. Det gjorde Magnus Carlsen med åbningsmålet i første periode og Hernings stærkt spillende Lukas Bang med gæsternes 2-1. Midt i det hele havde Mads Christensen scoret det udlignende mål for gæsterne.

Herning leverede en formidabel start på anden periode. Mathias From åbnede med en hurtig scoring og Morten Poulsen fulgte op med 4-1-scoringen. Begge på hurtige omstillinger, hvor Froms scoring kom direkte efter en opspilsfejl af hjemmeholdet. Poulsens var ren "tic-tac-toe", men det samme gjorde Rungsted midt i perioden ved David Madsen og derefter piskede Magnus Carlsen pucken direkte op i hjørnet.

Det var 3-4 efter 28 minutter og kampen var pivåben igen.

Herning arbejder sig til både fordele og marginaler for øjeblikket, og Simon Fredrikssons udvisning to minutter før pausen blev kostbar. Patrick Madsen lavede et rigtigt "Daniel Nielsen"-mål, da han til ære for sin gamle kaptajn lagde en "klog puck" på mål.

Dermed 3-5 på tavlen efter en stærkt underholdende anden periode.

Den blev afløst af en tredje periode, hvor Herning bakkede tilbage og havde nogenlunde kontrol over hjemmeholdets forsøg på at komme i offensiven. Da Rungsted skulle forsøge at presse på til sidst, tog David Madsen en udvisning og dermed ebbede dramatikken stille og roligt ud.

MAC CARRUTH BLEV TISSOT MÅNEDENS SPILLER TRE SPILLEDAGES KARANTÆNE til Lukas Lundvald Nielsen, Herning Blue Fox