Seks spillere får æren igen efter nytårskampene

Metal Ligaen havde fuld skrue og fokus i den forgangne uge, hvor næsten 25.000 tilskuere så jule- og nytårshockey i arenaerne rundt omkring. Det fik det bedste frem i spillerne og seks af dem fik en plads på HETAG ugens hold.

Målmand: William Rørth (Rødovre) - To pragtpræstationer i buret i den store derby i Rødovre. Rørth holdt nullet og vandt duellen over Lukas Horak med 1-0. 41 redninger af Rørth var topklasse.

Back: Jeff King (Esbjerg) - Fik samlet set over 50 minutters spilletid i de to derbykampe mod SønderjyskE og leverede en formidabel indsats i begge kampe. Krydrede med både mål og assist og leverede ligeledes to assister mod Herlev.

Back: Malte Setkov (Rungsted) - Spillede hele 31 minutter i kampen mod Herning og trækker spilletid i både overtal og undertal. En enkelt assist i samme kamp og 25 solide minutter mod Herlev. Setkov er virkelig stemplet ind i Metal Ligaen og bliver en vigtig spiller for Rungsted i det kommende vigtige forår.

Forward: Victor Rollin-Carlsson (Aalborg) Svenskeren er virkelig vokset til at være en nøglespiller med konstant stærke præstationer for Pirates. Scorede i begge opgør mod Frederikshavn og var den mest iøjnefaldende Pirates-spiller i de to opgør, ligesom han også indledte scoringen i 4-1-sejren over Odense.

Forward: Philip Marinaccio (Herning) Sikke en præstation af Marinaccio i de to opgør mod Odense. Lige bortset fra det sidste straffeslagsmål af Mathias From i den anden kamp var Marinaccio med i alle scoringer. Virkelig stærkt kørende for øjeblikket.

Forward: Phillip Schultz (Esbjerg) Er virkelig vokset til en profil i alle spillets faser hos Esbjerg. Specielt i kamp to mod SønderjyskE var han på på stikkerne med mål, assist og spilletid i både overtal og undertal og leverede også en fin kamp mod Herlev.

OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Odense Bulldogs 25-årig anholdt for kanonslaget i Frederikshavn