Seks spillere er kommet med efter ugens forrygende slutspilsdramaer

Ugens hold er sat efter en stak forrygende slutspilskampe, der heldigvis alle fortsætter i aften. Og det har ikke været nogen nem opgave at finde de seks rette spillere - og der vil sikkert være masser af god debat derude, OM vi har fundet de rette. 

Målmand: George Sørensen (Aalborg) - Nok lukkede han en enkelt kasse ind mod Rungsted i søndags, men ugen bød også på to sejre til Sørensen og ligeledes et shutout i Bitcoin Arena. Nok til at være med inde i varmen. Vinder lige og lige duellen mod mange stærke "contenders" i den her uge, blandt andre Oskar Östlund, der leverede vilde 46 redninger i kamp fem i Aalborg. 

Back: Anton Johansson (Herlev) - Er der et hold, der har individualister på toppen i det her slutspil, er det Herlev Eagles. Anton Johansson er med i det meste. Toppede med fire assister i fredagens 6-3-sejr og seks point i alt.

Back: Mike Little (SønderjyskE) - Har måske ikke været så offensivt dominerende i den her sæson som tidligere, men her i slutspillet er han en kæmpe hjørnesten for SønderjyskE. Spillede godt 30, 26 og 25 minutter i de tre kampe i ugen og fremhæves af TV2 PLAY-kommentator Søren Kaster som sønderjydernes absolut bedste i ugen.

Forward: Oliver Kjær (Esbjerg) - Det samme gælder for Esbjergs Oliver Kjær - naturligvis bare i den gule trøje. Oliver Kjær er stærkt kørende for øjeblikket, er rykket ind som center og producerer vigtige mål og oplæg. +3 og tre point i de seneste to kampe. 

Forward: Victor Cubars (Herlev) - Vinder Herlev-pladsen på millimeter over holdkammeraten Matthias Asperup. Cubars er slutspillets og sæsonens danske åbenbaring og var, her og allevegne i Herlevs to sejre mod Odense i løbet, krydret med et hattrick i 6-3-sejren fredag. 

Forward: Aleksi Halme (Frederikshavn) - Mon ikke Frederikshavn allerede nu arbejder på at hente den vævre finne retur til den kommende sæson? Halme har rigtig gode evner til at stå det rette sted - og har stor målnæse, hvilket tre scoringer i de to sidste kampe er et levende bevis på. 

 

 


HERNING I SEMIFINALEN: Vinder 5-0 i Frederikshavn OPTAKT: SønderjyskE-Esbjerg Energy