Seks spillere har arbejdet sig ind på slutspillets første A-kæde

Vi har overstået to dramatiske kvartfinaledage og alle otte hold har vundet en enkelt kamp. Det er første gang i historien, det er sket. Seks spillere er udtaget til kvartfinalens første "ugens hold"

George Sørensen (Aalborg): Hvorfor nu det, når Aalborg lukkede 11 mål ind i den første kvartfinale, vil mange nok spørge. Jo, Sørensens "bounce back" med et shutout efter udskiftningen fredag aften var superstærkt.

Santeri Suistio (Frederikshavn): Spillede en god kamp fredag aften og nærmest perfekt søndag eftermiddag, kulminerede med en formidabel scoring efter et sololøb af en anden verden.

Morten Jensen (Rungsted): En af hovedmændene i den vilde 11-2-sejr. Kun med en assist på rapporten, men dog med over 25 minutters spilletid, styrmand i powerplay og næsten fem minutter i undertalsspillet. 

Maksim Popovic (Herlev): Var stærkt spillende fredag aften i Odense, kampafgørende søndag eftermiddag i Herlev med to scoringer. Eagles-forwarden vokser og vokser i styrke. 

Villiam Haag (SønderjyskE): Den svenske, sønderjyske kaptajn fik en helt perfekt hjemmebanedebut i playoff-regi. Haags hattrick førte SønderjyskE til 1-1 i serien mod Esbjerg.  

Marcus Olsson (Rungsted): Blandt mange vilde præstationer af Rungsted-holdet fredag, leverede Olsson vel nok den vildeste og viste, at han stadig er "going strong" i slutspilstider. 


Bulldogs-supportere får 180.000 kroner til at skabe stemning OPTAKT: Aalborg Pirates-Rungsted Seier Capital