Seks spillere er med i UGENS A-Kæde

Vi tog kampen mellem Herlev og Rødovre mandag aften og lagde til og trak fra efter endnu en hektisk uge i Metal Ligaen, der afsluttede perioden op til landsholdspausen. Følgende spillere kom med ind i varmen:

Odenses målmand Stefanos Lekkas, der kom ubesejret ud af ugen med sejre over Rødovre og Esbjerg. Han havde en rolig aften i Rødovre, mens det til gengæld gik hedt for sig for Lekkas, da han og holdkammeraterne tog imod Esbjerg på hjemmebane. Vestjyderne skød på mål hele 37 gange, og Lekkas reddede de 35 pucke.

Patrick Madsen hos Herning viser sig sjældent offensivt, men uanset hvad så er Madsen en klog ishockeyspiller, der fordeler sine kræfter rigtigt. I Rungsted søndag aften spillede han en hovedrolle med et skarpt mål i overtal, mens han i sejren over Aalborg hamrede et slagskud ind til 1-0 for hjemmeholdet. 

Måns Hansson var den helt store spiller, da Rødovre vandt 4-3 over Rungsted og tog sin anden sejr over rivalerne på stribe. Svenskeren scorede to fremragende mål og var gennemgående en af banens bedste. Det samme var han for Rødovre mod Odense og Herlev. Trods et par nederlag kom Hansson ud med + i plus/minus-statistikken i begge kampe.

Morten Poulsen var "Morten Poulsen" i Hernings kampe mod Aalborg og Rungsted. Poulsen tramper bare igennem i hvert eneste skift og er tilsyneladende fuldstændig utrættelig. Leverede tre point (1+2) i Rungsted og scorede såmænd også i hjemmekampen mod Aalborg. 

Gunars Skvorcovs udfordrer Mathias Bau Hansen i toppen af pointligaen, og der skal virkelig noget til, hvis man vil op i den kaliber. Letten er strategen i Odenses stærke førstekæde og krydrer sit arbejde med masser af point. Mål og assist i Odenses vigtige sejr over Esbjerg og også en scoring i 6-3-sejren i Rødovre.

Vi skal helt tilbage til sidste mandag, hvor SønderjyskE tidligt afsluttede "den første periode" af sæsonen. Det var med en sejr på 7-1 over Herlev i en kamp, som sønderjyderne fuldstændig dominerede. Førende spiller i dominansen var Charlie Combs, der scorede to gange og leverede en enkelt assist oveni. Combs var en stærk motor i SønderjyskE's offensiv og konstant farlig, når han var på isen. 


Efterårets A-kæde - udlændinge Blue Fox sikrer talent fra Herning Ishockey Klub