Den unge blåræv Hjalte Thomsen er blevet løst af sin kontrakt hos Blue Fox. Næste stop er Sverige, et drømmescenarie for den unge Herning spiller.

17-årige Hjalte Thomsen fik efter et par rigtigt fine præstationer tilbage i sidste sæson en kontrakt med Herning Blue Fox. Den første seniorkontrakt og med holdet, som han har fulgt hele vejen op igennem sin juniortid hos Herning Ishockey Klub.

Og talentet er uden tvivl stort, hvilket også har skabt en helt naturlig interesse for angrebstalentet fra Herning. Den svenske SHL klub som har været på udkig efter Hjalte, har fulgt ham gennem en længere periode. Efter en direkte henvendelse, vil Herning Blue Fox ikke stå i vejen for, at Hjalte kan få lov til at udleve sin drøm nu og her.

Det skriver Blue Fox på sin hjemmeside. 

- Vi er stolte over at endnu en ung Herning dreng får mulighed for at komme til den svenske U20 Eliteliga i en tidlig alder. Selvfølgelig havde vi gerne set Hjalte fortsætte hos Blue Fox i indeværende sæson, og ikke mindst fortsætte den udvikling han er inde i, men vi er blevet enige om at Hjalte skal have lov til at udleve sin drøm i Sverige”, siger Blue Fox-direktør Torben Skovsgaard.

Hjalte Thomsen skifter med omgående virkning fra Herning Blue Fox og til den svenske SHL-klub.


OPTAKT: Aalborg Pirates-Odense Bulldogs Tyve gode minutter var nok for SønderjyskE