Pirates sikrer sig forlængelse med nøglespillerne

Der er ingen tvivl om, at Martin og Mikkel Højbjerg hører til blandt de bedste danske forwards i Metal Ligaen. Og nu forbliver de på "aalborgensiske hænder" indtil 2022. 

Pirates meddelte tidligere i dag, at tvillingerne forlænger med klubben frem til 2022.

Martin og Mikkel har udviklet sig enormt i deres tid i Aalborg og vi er rigtig glade for, at de vil være med på den videre færd i Aalborg. Begge spillere er professionelle i deres tilgang til spillet og gode læremestre for vores unge spillere.- De har en rigtig god spilforståelse og begge arbejder godt fremad isen, men også tilbage i egen zone. De spiller med i alle slags situationer, hvor der skøjtes godt, siger Pirates-sportschef Ronny Larsen i en pressemeddelelse. 

Tvillingerne kom til Aalborg forud for 2016-17 sæsonen fra Rødovre Mighty Bulls og begge er faldet godt til i Aalborg, hvor de igennem de seneste sæsoner har spillet sammen med kaptajn, Julian Jakobsen. En kæde, der har vist sig, at gøre ondt på modstanderne, hvor alle tre bliver ved med at arbejde hårdt og stresse modstanderne.

- Selvom sæsonen ikke er kommet til de afgørende kampe endnu, så slog vi til, da vi havde muligheden for at forlænge med tvillingerne. De er kun 26 år gamle, men de har masser af erfaring fra flere år i ligaen, siger Ronny Larsen.

 


Mario Simioni: Har ikke nogen forklaring på dominans mod Esbjerg Lucas Andersen udgik og har armen i slynge