SønderjyskE har vundet fem på stribe mod rivalerne efter tirsdagens sejr

Det var femte gang af fem mulige, da SønderjyskE tirsdag aften slog Esbjerg i Metal Ligaens grundserie. 

Sønderjyderne vandt 5-3 i Frøs Arena, og har altså tjek over lokalrivalerne - blandt andet med tre kampe, hvor Esbjerg end ikke har fået scoret mod SønderjyskE. Hvorfor det er sådan, har træner Mario Simioni ingen forklaring på, siger han til Der Nordschleswiger. 

- Jeg har ikke svaret på det. Det har allesammen været tætte og gode kampe, men det giver os med sikkerhed en mental fordel, hvis vi rammer Esbjerg i kvartfinalen. Det er det samme med os og Herning, bare med omvendt fortegn. Det har også været gode og tætte kampe, men Herning har bare vundet de fleste. Det er også svært at forklare, siger han til Der Nordschleswiger. 

Om kampen mod Esbjerg. 

- Vi var i nogle situationer for sløsede og gav for mange chancer væk. Men det var en god sejr for os, der holder os i top fire og samtidig holder afstanden til forfølgerne. Andenpladsen er bestemt værd at stræbe efter og ville være et godt udgangspunkt før slutspillet. Men det er ikke nogen garanti for en let kvartfinale. Måske lander Esbjerg på syvendepladsen, og så møder vi jo dem, siger Mario Simioni til Der Nordschleswiger. 

Odense Bulldogs bliver næste udfordring for sønderjyderne fredag aften på Fyn. 

 


Esbjerg: Jason DeSantis erstatter Travis Walsh som ny back i resten af sæsonen Højbjerg-tvillingerne forlænger med yderligere to sæsoner i Aalborg