Flere imports fra start, siger direktør Klaus B. Rasmussen til JydskeVestkysten

SønderjyskE Ishockey begyndte i sidste sæson ganske "defensivt" med kun fire imports og fik så en heldig hånd forærende, da det lykkedes at hente Matt Prapavessis tilbage til klubben. 

Det endte med syv imports med Matt Salhany som den sidste indkomne, og det kan også sagtens blive det antal, SønderjyskE begynder med i den kommende sæson, siger administrerende direktør Klaus B. Rasmussen til JydskeVestkysten. 

- Vi kommer tilbage til den hverdag, du kender. Det bliver højere end sidste år, men på vanligt niveau. Vi ligger deromkring, hvor vi skal udnytte den øvre del af lønloftet. Det er det, vi arbejder på at komme tilbage til, lyder det fra direktøren, der dermed varsler godbidder til det publikum, der vender tilbage til Frøs Arena og Vojens i den kommende sæson. 

- Der kommer rigtig mange udmeldinger i nær fremtid, som flugter med holdet fra sidste sæson. Vi har arbejdet benhårdt på kontinuitet, og det er vi langt med. Uden at jeg vil sætte navne på, så er der en god sandsynlighed for, at nogle (imports) kommer tilbage. Vi arbejder på importsiden nu. Jeg tror, der kommer gengangere, siger han yderligere til JydskeVestkysten.

Dermed er der altså gode muligheder for, at SønderjyskE's fans kommer til at se mange af spillerne fra i fjor "live" i stedet for på livestream, og det glæder både spillere og publikum sig formentlig kraftigt til hos de lyseblå, der altså vandt Metal Final4 i sidste sæson, ligesom det lykkedes at komme i semifinalen i Metal Ligaen, hvor Rungsted endte som stopklods. 


Oscar Schulze skifter fra Rungsted til Esbjerg Adam Cracknell tager endnu en sæson i Bakersfield