Esbjerg Energy henter den 20-årige back Oscar Schulze hos Rungsted Seier Capitals forsvarende danske mestre.

Det skriver vestjyderne i en pressemeddelelse, som er udsendt her til morgen. 

Her præsenteres Schulze således:

- Jeg håber at kunne udvikle mig endnu mere hos Energy og derfor har jeg valgt at skifte til Esbjerg. Jeg kender jo holdet fra Metal Ligaen, hvor vi har mødt dem, og spillestilen hos Energy passer mig fint. Esbjerg spiller fysisk ishockey og fysikken er en af mine styrker, så den håber jeg at kunne videreudvikle, forklarer Oscar Schulze.

- Samtidigt er Esbjerg Energy en ambitiøs organisation med et godt set-up. Det er et hold, der gerne vil vinde. Det passer mig fint, for jeg elsker at vinde, så jeg håber at vi sammen kan vinde mesterskabet. Det tror jeg holdet kan, så ambitioner har også været en medvirkende årsag til, at jeg valgte Esbjerg. 

Den kommende Energy-back er 190 cm høj og har i de seneste fire sæsoner spillet 174 kampe i Metal Ligaen. Samtidigt har Oscar Schulze repræsenteret Danmark til en U18 og to U20-slutrunder.

- Vi erfarede sidste sæson, at vi kom til at mangle bredde på back-pladserne, da skaderne ramte vores backs. Oscar har præsteret fint i Metal Ligaen og på ungdomslandsholdene. Men han er en ung spiller, som jeg er overbevist om, at vi kan videreudvikle i Esbjerg, fortsætter Jason Jaspers fra Esbjerg Energy. Unge spillere kan ofte udvikle sig på flere områder. Med Oscar skal vi både udvikle de stærke sider, som eksempelvis fysikken. Men han skal også udvikle de mindre stærke sider. Her tænker jeg fx på skøjteløbet og det er Oscar både bevidst om og indstillet på.  

Oscar Schulze kan sin unge alder til trods glæde sig over to danske seniormesterskaber med Rungsted Seier Capitals. Det første i 2019, det seneste i foråret 2021.

- Min styrke er jo min defensiv, men jeg vil gerne udvikle både mit defensive spil men også min offensiv. Jeg vil gerne hindre modstanderne i at score, men jeg vil på sigt også gerne bidrage mere offensivt, også i form af point og scoringer. Det tror jeg, at jeg vil kunne i Esbjerg, pointerer den kommende Energy-back.

- Endelig kender jeg en del spillere på holdet. Jeg har prøvet at spille med Andreas Grundtvig, David Madsen og Phillip Schultz. Så selv om jeg ikke har talt med dem om det endnu, så glæder mig til at blive en del af Energy-mandskabet.

- Det er fint med en kerne af talentfulde og ambitiøse ungdomslandsholdspillere i truppen. Vi er bevidste om, at vi ikke permanent kan holde på de mest talentfulde gennem hele karrieren, men vi vil gerne gøre Esbjerg til et attraktivt sted at være for folk med et stort potentiale. Det er motiverende for dem og måske bliver de så længere, slutter Jason Jaspers.


Clapperton skriver med Blue Fox: Ny canadier er klar for Herning Højere budget: SønderjyskE vil gå offensivt til værks fra start