Kun Petter Hansson er aktuel af importspillerne fra sidste sæsons Herning-mandskab

I to sæsoner har Brodie Dupont, Mark MacMillan, Cam Brace og Reid McNeill været importspillere på Herning Blue Fox-mandskabet, og var altså alle med i den skuffende sæsonafslutning tidligere på foråret. 

Her gik Herning ned med mand og mus og 0-4 mod SønderjyskE, og næste sæson bliver med nye nordamerikanere på holdet. Ingen af de fire ovennævnte canadiere er nemlig med hos midtjyderne efter sommerferien.

Det skriver Herning Folkeblad. 

Cam Brace - manden med størst potentiale - er skiftet til IK Oskarshamn i SHL, mens det virkede logisk, at både Mark MacMillan og Brodie Dupont var færdige i Herning efter svingende præstationer. Den eneste canadier, der kunne være potentiel for Herning i den kommende sæson kunne være Reid McNeill, men han er ifølge avisen søgt mod Tyskland. 

- Det er kun Petter Hanssons situation (svensk back, red.), der er uafklaret. Canadierne har vi egentlig taget afsked med. Der skal ske noget nyt - både for os og dem, siger sportschef Martin Struzinski til avisen. 

Det bliver Struzinski, der i samarbejde med den nye træner Pekka Tirkkonen tilrettelægger den kommende trup. Og her burde Petter Hansson - hvis svenskeren har interesse - have gode chancer for at forlænge.

Hansson blev "genoplivet", da Herning hentede ham i den Svenske Division II, og svenskeren udviklede sig til at være midtjydernes bedste back i sæsonen. Spændende, om midtjyderne får forlænget med ham. 


Jaspers fortrøstningsfuld forud for den kommende sæson WEICHEL vil bringe sin rutine med til Odenses nye projekt