Canadieren er frisk igen og vil snart begynde at arbejde på en ny kontrakt

Mike Daugulis har efterhånden spillet 450 kampe i den danske liga, og har i den periode udviklet sig til at være en af Metal Ligaens mest respekterede spillere. Det er blevet til to Metal Cup-pokaler for Daugulis, der i sidste sæson spillede for Odense.

Her blev det til 40 kampe, 9 point og 30 udvisningsminutter for den canadiske slider med de europæiske rødder. En mærkelig sæson, kalder han det selv. Mike Daugulis er i øvrigt blevet 34 år. 

- Ja, det var en underlig sæson. Jeg brækkede armen ved at blokere et firsttimer-slagskud med en knogle i armen. Jeg blev ramt lige over handsken og under albuebeskytteren. Det var virkelig uheldigt. Jeg kom tilbage og spillede, selv om armen stadig var i stykker, fortæller Mike Daugulis. 

- Det hele er i orden nu og jeg føler mig stadig frisk og klar til at spille ishockey. Min kone og jeg har ikke fundet ud af, hvor vi ønsker at slå os ned, så jeg har ikke arbejdet på kontrakter endnu, men vil prøve at finde ud af det inden længe. Jeg har stadig masser af benzin på tanken, siger Mike Daugulis, der for øjeblikket er i gang med sin sidste ferieuge. 

Mike Daugulis har i sin tid i Danmark spillet i både Rødovre, Odense og Herlev og var i en kort periode såmænd også udlejet til Rungsted. 


UNG DANSK-AMERIKANSK angriber på tryout i Odense SønderjyskE klar til at præsentere ny mand