Endelig er der ishockey igen

I går måtte mange danskere formentlig rende rundt med tungen "næsten ude af halsen" på grund af den hidsige sommervarme, men i dag er der i hvert fald nedkøling til fans af Rødovre og Rungsted, der for første gang i sæsonen kan se deres mandskaber på isen.

Formentlig er samtlige spillere lidt rustne og har tunge ben efter den indledende træning i sæsonen, men mon ikke der er spændende ansigter at se for begge fangrupper.

I hvert fald har et Rødovre-hold uden nordamerikanere mulighed for at stille med alle mand "uden papirarbejde", mens det ikke her vides, hvorvidt Rungsteds nye nordamerikanere er klar til at stille op. 

Spændende kan det for eksempel blive at se, hvordan den finske forward Frank Gymer leverer for Rødovre, mens et par tilsatte danske navne i form af Mikkel Jensen og "hjemvenderen" Mads Eller også er interessante.

Hos Rungsted er Malte Setkov tilbage i dansk ishockey, og det skal blive virkelig spændende at se, hvordan den lange Setkov tilpasser sig Metal Ligaen og dansk ishockey efter mange år i Sverige. Vi ved, at Setkov har et stort potentiale, og det skal blive spændende at se, om det bliver forløst i det nordsjællandske. 

Der er kampstart klokken 19 i Rødovre, og for andre interesserede er der direkte transmission på danskishockey.tv

Interview her med Rungsteds nye mand Mathieu Pompei, der endnu ikke har fået sine papirer i orden og derfor ikke spiller i aften.

 


White Hawks henter talentfuld forward hos lokalrivalerne Lukas Lundvald kunne ikke sige nej til Herning