Mere udlandshockey fristede ellers den tidligere Odense-forward

Lukas Lundvald Nielsen har tidligere været i både Herlev, Odense og Gentofte, men den teknisk stærke angriber, der tilbragte sidste sæson i polsk ishockey, skal nu for første gang spille "ishockey på jysk", idet han er landet hos Herning Blue Fox. 

Tidligere har Lundvald spillet hos Dundee Stars, og udlandet trak også i ham før denne sæson, siger han til Herning Folkeblad. 

- Jeg var også sikker på, at jeg skulle have været blevet i udlandet, men da jeg så fik en henvendelse fra Blue Fox for nogle uger siden, må jeg sige, at mavefornemmelsen ændrede sig. Jeg ser Blue Fox som Danmarks største og mest professionelle klub. Og derfor var det ikke så svært at træffe beslutningen om at komme hjem, lyder det fra Lukas Lundvald Nielsen.

Han står ifølge Eliteprospects.com noteret for 235 kampe i den danske liga, heraf blot fire i slutspillet.

Det sidste tal håber han at lave om på.

- Selv om jeg måske primært har spillet for mindre hold, har jeg ikke haft svært ved at motivere mig og presse mig selv. Men det er klart, at det bliver anderledes at komme til et hold, der hver sæson har ambitioner om at spille med helt i toppen. Det bliver et andet pres, og det bliver også fedt, siger han til Herning Folkeblad.


IS PÅ I SOMMERHEDEN: Rødovre og Rungsted mødes i første test i aften MARK AUK endte i norsk ishockey