Heste på isen i Frederikshavn, når der skal spilles Metal Final4

Frederikshavn sikrede sig fredag aften adgang til Metal Final4 og straks derefter konstaterede en glad direktør Henrik Andersen, at han godt kunne tænke sig, at klubben agerede vært for turneringen. 

Det sagde han til Nordjyske, og det var vel kun ganske naturligt at White Hawks med et stærkt hold og en pokalfinale i banken fra i fjor havde ambitioner om at arrangere eventet i den sidste weekend i januar 2020. 

Desværre havde Henrik Andersen gjort regning uden vært - eller hest, om man vil. Som Kanal Frederikshavn bemærkede i kampreferatet fra Frederikshavn-SønderjyskE, er det nemlig teknisk umuligt for White Hawks at arrangere Final4.

I samme weekend som Metal Final4 er der nemlig istølt på isen i Frederikshavn den selvsamme weekend, og det store "Nordic Ice Games" 1. februar er ikke noget, der kan flyttes.

- Desværre er den god nok, skriver Henrik Andersen i en mail til Metalligaen.dk her til formiddag. 

Ærgerligt for White Hawks, der altså endnu engang skal på udebane til Metal Final4. Frederikshavnerne kan så håbe på, at Aalborg igen bliver vært, så turen bliver på de små 30-40 minutter det tager at køre mellem de to byer. 


Kampnoter: Rundt om weekendens kampe UGENS HOLD PÅ METALLIGAEN.DK - se hvem der er med