Redaktionen her på Metalligaen.dk sætter ugens hold som en A-kæde med de mest markante spillere i ugens kampe. Her er ”de seks udvalgte” baseret på ugens matcher.

Målmand: Samuel Jukuri (Frederikshavn) Sikke en fremragende debut for Jukuri, der i den grad kom ind og tog publikum med storm hjemme i Nordjyske Bank Arena. Finnen blev groft sagt fløjet direkte ind til kampen mod SønderjyskE, og han kvitterede med en rolig, sikker præstation - og holdt buret rent. 

Back: Nick Crawford (Rødovre) Crawford havde fortjent den kolde øl, han formentlig fik lov at drikke efter lørdagens kamp i Rødovre. Ikke blot leverede han to afgørende straffeslagsmål, han lagde fire assister oveni i kampene mod Herlev fredag og lørdag. Absolut nøglespiller for Mighty Bulls. 

Back: Travis Walsh (Esbjerg) En af nøglerne i en solid Esbjerg-præstation tirsdag aften mod Rødovre, hvor han var på pletten med en scoring. Leverede også en assist fredag aften i Aalborg, hvor Esbjerg ud fra en stærk defensiv også var lige ved at få point fra topholdet. Walsh spiller som kollegaen Brown godt over 20 minutter i hver eneste kamp. 

Forward: Thomas Spelling (Aalborg) Mange Aalborg-spillere er blevet nævnt i løbet af sæsonen, men Spelling fortjener kredit for sit jævne og konstante niveau. Tirsdag aften var han på toppen, da Aalborg udspillede SønderjyskE 5-1, og fulgte op med en stærk præstation i 4-2-sejren over Esbjerg. 

Forward: Nikolaj Zorko (Rødovre): Nok tabte Rødovre i Esbjerg tirsdag, men i begge kampe mod Herlev var det Rødovre-kæden med Zorko, Kaels og Olsen, der førte an på fremragende vis. Zorko var "driveren" lørdag med mål og to assister og var også pletten med en enkelt assist fredag. 

Forward: Victor Rollin-Carlsson (Herlev): Hver eneste gang han sammen med Johan Skinnars er oppe omkring mål, er der fare på færde. Svenske Rollin-Carlsson leverede afgørende aktioner både tirsdag, da Herlev slog og i weekendens to vilde kampe mellem Herlev og Rødovre. Imponerende uge - igen - af Herlev-spidserne. 


Istølt sætter en stopper for Frederikshavns Final4-værtsdrømme VIDEO: Højdepunkter fra Herning-Odense