Naturlig bitterhed hos Esbjerg-kaptajnen efter nederlaget og farvellet til sæsonen i går

Bronzemedalje i Metal Ligaen. Finalenederlag i Metal Final 4. Et fremragende grundspil.

Esbjerg har spillet en flot sæson, men prikken over i'et manglede for både kaptajn Jannik Christensen og den øvrige trup hos vestjyderne, der i går måtte strække våben efter en flot serie mod Aalborg Pirates.

Kræfterne rakte ikke.

- Man tilsidesætter alt i sådan en tid, alt. Venner, familie, alt, det fylder bare så meget, og så er det bare mærkeligt, at det pludselig er slut. Jeg vænner mig aldrig til det, og det er bestemt ikke blevet nemmere med årene, sagde Christensen til JydskeVestkysten efter kampen i aftes.

Kaptajnen har selv spillet en af sine bedste sæsoner længe. Ansvaret som manden med "c'et" har tydeligvis - set over en hel sæsonen betydet, at den hårdføre back har taget færre af de dårlige udvisninger, selv om det indimellem stadig koger over for ham. Men sådan er det, når man spiller ishockey med følelser.

Og humøret var helt i bund hos Christensen i aftes.

- Vi har vel præsteret det bedste grundspil, jeg nogen sinde har været med til, vi var i Final4 for første gang nogen sinde, vi var i finalen. Så det er alt sammen fint, men vi mangler et trofæ. Kun når man står med trofæet til sidst, har det hele givet mening, sagde Jannik Christensen - også til JydskeVestkysten. 


BILLEDER: SKARPE SKUD FRA ESBJERG-AALBORG FINALEKLAR: Aalborg måtte slide til sidste sekund for at holde Esbjerg stangen