Frederikshavn-strategen har vist stigende form på det seneste

Frederikshavns Jesper Jensen spillede en glimrende kamp, da nordjyderne senest vandt 5-4 over Herlev Eagles lørdag eftermiddag. Som fast mand på landsholdet i de seneste mange sæsoner, er der næppe tvivl om, at Jensen er i betragtning til landstræner Heinz Ehlers' OL-trup, men spørgsmålet er naturligvis om en lidt svingende sæson har påvirket mulighederne. 

Selv håber Jensen på, at en drøm går i opfyldelse for ham næste måned.

- Selvfølgelig vil man gerne udtages til landsholdet, når de skal til vinter-OL i februar, når nu jeg også var med til at kvalificere os i Norge tilbage i sommer. Det ville jo være en kæmpe drøm, og jeg prøver altid på at gøre mit bedste hver dag. Jeg prøver egentlig at lade være med at tænke for meget på det, men selvfølgelig, vil jeg gerne udtages, siger den altid beskedne Jesper Jensen til Nordjyske.  

Han står noteret for 18 point i indeværende sæson i form af fire mål og 14 assister og står noteret for hele 10 VM-turneringer i rødt og hvidt. 


Esbjerg vandt sikkert over svækket Rungsted-mandskab Esbjerg gør klar til dobbeltopgør mod Rungsted: Defensiven skal stemme