Frederikshavneren får endelig debut for sin "hjemmeklub" i landets bedste række

Et kæmpe scoop for Frederikshavn White Hawks, at få denne lejeaftale i stand med Joachim Blichfeld og hans arbejdsgiver i San Jose Sharks, skriver White Hawks på sin hjemmeside om dagens store nyhed, som fortæller, at "hjemmefødningen" nu får debut for sin moderklubs bedste hold. 

White Hawks præsenterer ham således:

Joachim Blichfeld har siden 2016 spillet i USA, hvor han samme år blev draftet af San Jose Sharks. Han har spillet med stor succes i WHL for Portland Winterhawks, og for San Jose Barracuda i AHL. Her har Joachim Blichfeld produceret point i massevis, og det gav ham i sidste sæson en plads på San Jose Sharks NHL mandskab i tre kampe.

Det er altid dejligt at få spillere af egen avl hjem igen, selvom det ikke lå i kortene det skulle være allerede nu. Men pandemien har gjort at ishockeyen ligger stille flere steder i verden, og derfor er vi glade for vi kan hjælpe Joachim med kamptræning i Metal Ligaen, hvilket hans klub også ser som en god investering for dem, når ligaerne i Nordamerika igen starter op.

Joe Will, Vice President and Assistant General Manager i San Jose Sharks, udtaler følgende.

- Vi glæder os over at låne Joachim ud til Frederikshavn, så han kan fortsætte sin udvikling som "NHL-prospect". San Jose Sharks er imponeret over den udvikling af unge spillere, der for øjeblikket finder sted i Danmark, lyder det fra klubben, der også har Alexander True i sin stald. 

Selv siger Joachim Blichfeld:

- Jeg glæder mig rigtig meget til at spille for White Hawks, og ser frem til at spille i Metal Ligaen, som er første gang jeg skal prøve det. White Hawks har et godt hold med en masse gode spillere, og det er et hold der kan komme langt i denne sæson. Jeg ser frem til at blive en del af holdet, hvor jeg forhåbentlig kan bidrage med en masse offensivt hockey, og lave nogle mål, lyder det. 

Joachim Blichfeld træner lige nu med sine nye holdkammerater, og får debut i aften i kampen mod Rungsted på udebane.


Karantæner: 4 spilledage til Daniel Madsen, Aalborg - 6 spilledage til Mark MacMillan, Herning SLUTSPURT! METAL LIGAENS KNÆK CANCER-indsamling endte på 609.013 kroner