Joachim Holten Møller er klar til endnu en sæson for de danske mestre fra Rungsted Seier Capital.

Rungsted måtte tidligere i dag slippet den unge og offensive back Morten Jensen til Kristianstads IK i Sverige, men til gengæld er der nu rutineret og solidt defensivt islæt i den kommende sæson, hvor Joachim Holten Møller fortsætter på blå linje i den nordsjællandske klub.

Det skriver klubben på sin hjemmeside. 

Joachim Holten Møller er tidligere dansk mester med SønderjyskE, men tog i denne sæson sin første titel med barndomsklubben Rungsted, hvor hans far Per Holten Møller og farfar Otto Holten Møller er tidligere danske mestre med klubben. 

I denne sæson, skriver Rungsted Seier Capital, overhalede Joachim Holten Møller sin far i antallet af spillede kampe for Rungsted.

Han er nu oppe på 439 førsteholdskampe i det nordsjællandske og med et par sæsoner eller tre ekstra – Joachim Holten Møller er “kun” 31 år – kan Morten Dahlmanns rekord på 542 matcher sagtens komme i fare. 

I alt står Joachim Holten Møller noteret for hele 635 kampe – ifølge Eliteprospects.com – i den danske liga, hvilket efterhånden gør ham til en af mest rutinerede spillere gennem tiderne. 


Morten Jensen skifter fra Rungsted til Kristianstads IK Daniel Nielsen tilbage i Vojens på en toårig kontrakt