Angriberen Daniel Nielsen skifter fra Herning og vender hjem til Vojens for at spille for SønderjyskE.

Det lignede en logisk løsning, at Daniel Nielsen ville vende hjem til SønderjyskE efter hans nylige exit fra Herning efter fire år i den midtjyske klub, hvor han i sidste sæson stort set ikke spillede på grund af en skade.

Nu håber SønderjyskE på at genaktivere ham i den kommende sæson.

– Det er en kæmpe fornøjelse at byde en gammel Vojens-dreng velkommen hjem igen. Nu har han haft nogle sæsoner i Herning, og tiden var inde til at komme hjem og spille i den lyseblå trøje, og det er jeg meget glad for. Vi kender ham, og han har faktisk holdt sin sommertræning ved lige her i klubben, mens han var i Herning, så vi har løbende fået talt en masse ishockey.

– Vi ved, hvad han står for, og jeg glæder mig til at se ham lægge de lag på, han skal, men så tiltænker jeg ham også en rimelig stor rolle på holdet, når han først kommer rigtig i gang, siger sportschef Kim Lykkeskov.

En skade holdt Daniel Nielsen ude i det meste af sidste sæson, men Lykkeskov forventer en helt frisk forward efter sommerferien.

– Han er blevet opereret, og det er gået fint, og han er i fuld vigør og sulten efter at kæmpe for løverne her i Vojens. Jeg glæder mig meget til at se ham på hjemmebanen igen, siger Kim Lykkeskov.


Joachim Holten Møller fortsætter endnu en sæson i Rungsted Christian Mieritz forlænger med Frederikshavn