Den tidligere Herlev, Herning og Hvidovre spiller, overtager assistenttrænerposten hos tyrene.

Dobbelt svensk i Frederikshavn blev offentliggjort i sidste weekend, og nu bliver det også en realitet hos Rødovre Mighty Bulls. Træner Magnus Sundquist bliver suppleret i boksen af Johan Marklund, der nok er mest kendt for sin flotte karriere i Herlev for efterhånden en del år siden. 

Den nu 48-årige Marklund overtager fra klublegenden Morten Andreasen, der siden 2019 har fungeret i Rødovre som assistent. 

Klubbens pressemeddelelse lyder sådan her. 

Da det stod klart at Morten Andreasen desværre ikke længere kunne få det det civile job til at passe med gerningen som assistent træner i RMB startede søgningen efter en ny mand.  Valget faldt på Johan Marklund og dermed er det fuldt svensk blod der står på bænken i denne sæson.

Johan har som ishockeyspiller igennem sin karrierer blandt andet spillet i 3 danske klubber, nemlig de 3 H’er, Herning, Hvidovre og Herlev, hvoraf de fleste vil nok huske Johan for hans tid i sidstnævnte, hvor han gjorde figur igennem 90’erne og 00’erne.

Derfor er det også helt naturlig og høre Magnus Sundquist, om skiftet:

- Jeg kender ham godt personligt og som spiller, og jeg ved han kommer med mange nye input. Han er meget ambitiøs og vil hele tiden udvikle sig selv. Med de nye input og hans erfaring gør det også, at jeg som cheftræner er helt og aldeles tryg ved holdets nye assistenttræner og det som han vil bringe til holdet.

- Da Johan vil også blive tilknyttet RSIK og Jeg er glad for at det gode samarbejde med RSIK fortsætter, samtidig med at det lykkes at knytte Johan til jobbet som assistenttræner i RMB.

Sportschef Mikkel Ry fortæller positivt om Johan Marklund:
- I samarbejde med RMB, er vi i RSIK ekstremt glade for det at byde Johan velkommen til Rødovre. Vi har gjort os et lidt af et scoop. Johan kommer med mange års erfaring inden for både Senior, ungdom og landsholds ishockey.

- Hos RSIK er vi spændte på at have Johan med om bord. Han skal være med til at løfte niveauet på vores Elite klasse hver mandag samt ved U15 træning fredag morgen, hvor fokus vil være på afslutninger og skills.

- Med sin rolige og respektfulde tilgang til mennesker og sine spillere, er vi slet ikke i tvivl om at Johan vil være vellidt i alle hjørner af vores ishockeyklub. Vi håber og tror at Johan vil være en kæmpe inspiration for vores øvrige trænerstab, og fremfor alt være med til at udvikle ishockeyen i Rødovre.

Med tilgangen af Johan Marklund vil vi gerne sige en stor tak for indsatsen til Morten Andreasen der har fungeret som assistent træner igennem de sidste 3 år.

Kontrakten er betinget af godkendelse hos DIU.


Rødovre klar med Christian Thunbo og André Pison Blue Fox henter Kevin Tansey, der bliver klubbens niende udlænding