Amerikaneren er klar til at fortsætte på Vestegnen i den kommende sæson

Rødovre Mighty Bulls har i dag præsenteret den første halvdel af målmandsteamet til den kommende sæson, som bliver amerikanske John Muse, der kommer tilbage til Vestegnen.

Det skriver Rødovre Mighty Bulls i en pressemeddelelse, hvor Muse præsenteres således: 

Muse skiftede i januar til Rødovre og leverede gennem foråret og i slutspillet mange gode præstationer i målet, så vi er glade for, at det er blevet muligt at hente ham til Danmark igen.

Efter sæsonafslutningen i Rødovre rejste Muse til Sheffield og spillede den forkortede engelske sæson, som skulle forberede de britiske landsholdsspillere frem mod VM, da Storbritanniens liga har været lukket hele sæsonen. En mindre skade i den første kamp satte ham dog ud af aktion i cirka tre uger, men han kom tilbage og spillede de afgørende kampe.

Den 32-årige målmand kommer med en masse erfaring og har blandt andet spillet over 180 AHL-kampe, inden han blev tilknyttet det kinesiske KHL-hold Kunlun Red Star og deres organisation i KHL/VHL. En tilbagevenden dertil blev forhindret af corona-epidemien, og derfor blev Rødovre i vinters en mulighed.

- Vi var rigtigt glade for John sidste år, og er derfor meget tilfredse med, at han har underskrevet en ny aftale med os. John har stadig ambitioner, og er meget motiveret for at komme tilbage til Rødovre.

- Med hans erfaring, hans evner på isen samt hans input i den defensive del af spillet, kan han forhåbentligt bidrage til, at vi får en solid start på sæsonen, fortæller cheftræner Thor Dresler.


MIKE HAMMOND skifter til Hannover Scorpions: "Spektakulært" CRAIG PUFFER fortsætter i Esbjerg Energy i den kommende sæson