Den unge angriber er på plads hos Pirates i den kommende sæson

Han er blot 20 år, men Jonas Jakobsen er stille og roligt ved at spille sig ind som fast mand i Aalborg Pirates' holdopstilling. Den unge forward er derfor i dag blevet belønnet med endnu en sæson i den nordjyske trøje. 

Det skriver Aalborg Pirates i en pressemeddelelse, hvor Jakobsens nye kontrakt præsenteres således:

- Siden Jonas kom tilbage til Aalborg forud for sæsonen 2017/18 efter et år i Vojens, så har han udviklet sig godt sæson efter sæson. Han arbejder godt til træning med de ting, der skal forbedres, men han arbejder også med at finpudse hans stærke sider, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Jonas Jakobsen havde sin hidtil bedste sæson i Aalborg Pirates i den forgangne sæson, hvor det blev til 7 point fordelt på 4 mål og 3 assists over 32 kampe. Trods de bare 20 år, så er det Jonas' fjerde sæson på eliteholdet.

Jonas har spillet 85 kampe samlet over grundspillet samt slutspillet, hvor det samlet er blevet til 8 point. Derudover har han også været omkring U16 og U17 landsholdene, hvor det er blevet til enkelte kampe.

- Jonas kommer fra sin bedste sæson på eliteholdet, og vi forventer, at vi kommer til at se ham tage en del mere ansvar på isen i forhold til hans udvikling. Hans arbejdsmoral på isen er rigtig god, og han forechecker godt, hvor han flere gange har tvunget modstanderne til at lave fejl, slutter sportschef Ronny Larsen.


Trods sin unge alder: Mathias L. Hansen klar til at tage ansvar for Rungsted Morgendagens stjerner spiller VM-turnering i Hørsholm