Rødovre Mighty Bulls byder velkommen til Jonathan Brinkman, der skifter til Rødovre fra Aalborg Pirates.

Det skriver Mighty Bulls på sin hjemmeside, hvor han præsenteres således: 

19-årige Brinkman har fået sin ishockeyopdragelse i Aalborg og er et rigtig spændende talent, som har været en del af samtlige ungdomslandshold fra U16 til U20 og i 2018/19-sæsonen blev kåret som ”Årets Talent” i Metal Ligaen.

I 2019/20 tog han turen over Atlanten til den stærke canadiske juniorliga WHL og tørnede ud for Medicine Hat Tigers, hvor han gjorde rigtig god figur. Det var planen, at han skulle have været afsted igen i sidste sæson, men corona forpurrede desværre planerne og i stedet vendte han tilbage i Aalborg Pirates-trøjen.

Nu går turen igen ud, men denne gang til Rødovre, hvor han slutter sig til resten af spillertruppen i starten af august.

Cheftræner Thor Dresler kender allerede Brinkman, fra da han var tilknyttet U20-landsholdet sideløbende med assistenttræner jobbet i Esbjerg:

- At have fået Jonathan til klubben, er noget af et scoop. Han er en utrolig intelligent spiller - hans hockey-IQ er virkelig høj, han har et fantastisk skøjteløb, et godt teknisk niveau og så er han meget pligtopfyldende i sin måde at spille på.

- Jonathan har mange kvaliteter, og nogle af de kvaliteter, vi meget gerne vil arbejde videre med, og måske få sat lidt mere i spil, er de offensive kvaliteter. Dermed ikke sagt, at de defensive skal skippes, for de skal være der, hvis man som Jonathan har ambitioner og talent.

- At Jonathan har talent understreges meget konkret af, at han faktisk producerede mere end flere etablerede Metal Liga-spillere i de stærke canadiske juniorligaer, fortæller Dresler.

 


Simionis nye assistent er fundet: Anders Førster går fra spiller til trænerjob LIVESTREAM: Kvindernes landskamp mellem Danmark og Sverige