Anders Førster stopper sin aktive karriere og bliver assistenttræner i SønderjyskE Ishockey, hvor han har spillet de seneste seks sæsoner

Det bliver en mand, der kender klubben særdeles godt, der bliver assistenttræner i SønderjyskE Ishockey i næste sæson. 

33-årige Anders Førster har de seneste seks sæsoner kæmpet for klubben med nummer 21 på ryggen, men fremover bliver det på bænken og i kulissen, at Førster vil fortsætte det hårde arbejde, han altid har været kendt for.

Det skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse, hvor præsentationen af Førster lyder som følger: 

Direktør Klaus Rasmussen er ærgerlig over, at Førster ikke længere skal bidrage i den lyseblå trøje, men han glæder sig samtidig over, at cheftræner Mario Simioni får en mand, der kender klubben og dens værdier, som assistenttræner.

- Først og fremmest skal Anders Førster have en stor tak for indsatsen som SønderjyskE-spiller. Han har altid leveret en dedikeret indsats i trøjen, og uden for banen er han vel efterhånden blevet mere sønderjyde end sjællænder, siger Klaus Rasmussen med et smil.

- Han kender klubben og kulturen, og han er en vellidt fyr i omklædningsrummet. Som spiller satte han en ære i at udføre det arbejde, som træneren bad om, og han har på den måde altid været trænerens forlængede arm. Vi er overbeviste om, at han besidder kvaliteterne, som en assistenttræner skal have, og jeg er sikker på, at Mario Simioni og Anders Førster bliver et godt makkerpar på trænerbænken, siger Klaus Rasmussen.

For Anders Førster bliver det vemodigt at lægge skøjterne på hylden, men han glæder sig over, at han kan fortsætte i klubben, og at familien kan blive boende i landsdelen, hvor de er faldet så godt til.

- På den ene side er det utroligt hårdt at skulle stoppe ishockeykarrieren, men samtidig er det også utroligt spændende at skulle begynde på noget helt nyt. Jeg havde temmelig mange små skader sidste sæson, så da Klaus Rasmussen og Mario Simioni kom og spurgte, om det kunne have interesse, var det faktisk ikke så svært et valg. Jeg er utrolig glad og beæret over at få sådan en mulighed og blive lært op i sådan en fantastisk klub og under ledelse af Simioni, som er utrolig dygtig.

- Jeg kommer til at give mig fuldt ud for at lære så meget som muligt, og jeg vil selvfølgelig hjælpe Simioni så meget, jeg kan. Jeg glæder mig til at opleve ishockey på en anden måde og selvfølgelig med vores fantastiske fans i ryggen igen, siger Anders Førster.


Morin forlænger med Aalborg Pirates JONATHAN BRINKMAN rykker fra Aalborg til Rødovre