Den rutinerede canadier fortsætter i det nordjyske

Til den kommende sæson har Aalborg Pirates forlænget kontrakten med den 30-årige canadiske forward, Pierre-Olivier Morin, der tørner ud igen i den røde trøje til sin fjerde sæson i Pirates. 

Det skriver nordjyderne i en pressemeddelelse, hvor de præsenterer Morin således: 

- Vi er rigtig glade for, at Pierre-Olivier Morin vender tilbage til Aalborg. Han er en god leder på isen og en spiller, som de unge spillere kan læne sig op af, og trække på hans store erfaring, siger sportschef Ronny Larsen. 

I den forgangne sæson spillede han 40 kampe i grundspillet, hvor det blev til 36 point ligeligt fordelt på mål og assists. I slutspillet blev det til 9 point (4 mål og 5 assists) over 15 kampe. Samlet set er det blevet til 169 kampe og 133 point for Pierre-Olivier Morin i Pirates. 

- Med Morin på holdet skaber vi yderligere kontinuitet på holdet, hvor vi har en stærk gruppe, der er klar til at tage et skud for sidekammeraten på isen. Han producerer godt offensivt, men han arbejder godt i begge ender af isen, og er en vigtig brik i speciel teams, som powerplay og boxplay, siger Ronny Larsen. 

Med forlængelsen med Pierre-Olivier Morin, så er Pirates begyndt at bygge den udenlandske stamme op til den kommende sæson. På nuværende tidspunkt er der med Morin kontrakt med to udenlandske spillere samt 12 danske spillere, hvor størstedelen ind til videre er gengangere for sidste sæson. 

 


JOACHIM HOLTEN MØLLER tager endnu en sæson i Rungsted Simionis nye assistent er fundet: Anders Førster går fra spiller til trænerjob