Rungsteds klubmand er på plads på isen igen

Den 33-årige back Joachim Holten Møller har spillet over 700 kampe i den bedste danske række, for henholdsvis Rungsted og SønderjyskE.

Nu snupper han endnu en sæson i Rungsted, og han præsenteres således: 

Rejsen startede helt tilbage i 2005, hvor en dengang 18-årig Joachim Holten Møller, for første gang kunne trække den blå førsteholdstrøje over hovedet i Rungsted.

Efter fire sæsoner i Nordsjælland gik turen til Vojens, hvor Joachim med stor succes var en vigtig del af Sønderjyskes defensive kerne.

Da det nye Rungsted Seier Capital projekt blev søsat i 2013, var Joachim en af de første til at takke ja, og efter otte sæsoner er han altså nu klar til den niende i rækken. I løbet af karrieren er det blevet til fire danske mesterskaber og fem pokaltitler, så det er ikke guldhjelme der mangler i det nordsjællandske hjem hos Joachim og familien.

Joachim Holten Møller fortæller følgende til rungsted.is om forlængelsen: 

- Jeg glæder mig til den nye sæson, og på trods af en skadesperiode i den forgangne sæson, så føler jeg mig klar til nye udfordringer, og glæder mig til at bidrage med rutine den kommende sæson.

- For mig er det vigtigste at jeg har noget at bidrage med på og udenfor isen, og ligeledes er det vigtigt at familien bakker mig op på hjemmefronten, for der er mange aftener væk hjemmefra.

Kontrakten med Joachim Holten Møller gælder for én sæson, og han fortsætter naturligvis i den legendariske trøje med nummer 4 på ryggen.


RØDOVRE MIGHTY BULLS fylder op: Regner med at starte med otte imports Morin forlænger med Aalborg Pirates