Aalborg-kaptajnen fik overrakt et TISSOT UR før kampen mod Herning i går

18 point i 9 kampe og +14 i plus/minus-statistikken.

Sådan var tallene for Julian Jakobsen i løbet af januar måned, hvor Aalborg-kaptajnen spillede ni kampe.

Han begyndte en formidabel pointstreak med en enkelt assist mod SønderjyskE i kalenderårets første kamp. Derefter to assister i 7-2-sejren i Herlev og mål og assist i 3-5-nederlaget mod Odense. 

To assister i 3-0-sejren i Herlev blev fulgt op med to scoringer i 5-4-sejren i Frederikshavn i den ordinære kamp. Jakobsen afgjorde matchen i straffeslag. Han fortsatte med et mål, to assister og +4 i 7-1-sejren over Esbjerg. 

De tre sidste kampe i januar gav ligeledes Julian Jakobsen point på kontoen og dermed altså hele ni kampe med point. Et mål i Rødovre og mål og assist i 5-1-sejren hjemme over SønderjyskE. Og så afsluttede han altså med at afgøre kampen i Rungsted i overtid. 

Forinden havde han noteret en assist i samme kamp og i går fik Julian Jakobsen altså overrakt et TISSOT-ur af Pirates-direktør Lars Laursen. 

Flere tal: Julian Jakobsen havde 199 skift og scorede 12 af sine point i fem mod fem-spil. Fem af pointene kom i overtalsspil. 

I går vandt Aalborg altså topbraget mod Herning med 3-0 efter solid dominans gennem det meste af kampen.

- Jeg synes godt, man kan mærke, at vi er ved at nærme os den tid på sæsonen, hvor der står noget på spil. Vi er begyndt at skubbe nogle af vores unoder til siden, selvom der stadig er plads til forbedring, sagde Julian Jakobsen til Nordjyske. 

- Vi ved godt, at vi er gode, men det mentale har ofte spillet os et pus. For at være rigtig gode, så skal vi spille efter ishockeyens ABC og ikke de sidste tre bogstaver i alfabetet, for der er de andre hold så gode, at de straffer os, lød det efter kampen fra Pirates-kaptajnen til den udsendte fra det lokale mediehus. 

Han tilslutter sig de fire spillere, der foreløbig er kåret til TISSOT Månedens spiller: Villiam Haag (SønderjyskE), Mac Carruth (Herning), Frank Gymer (Rødovre) og senest Odenses Igor Merezhko. 


OPTAKT: Herning BF-Odense Bulldogs RETRO: Den gamle topscorer: ”Jeg har været forgyldt”