En lille downperiode spolerer ikke Jakobsens overordnede tilfredshed

Julian Jakobsen kunne for anden spilledag i træk notere sig, at Aalborg kom fra en kamp mod Odense ved at holde nullet. Efter 7-0 søndag eftermiddag blev det til 4-0 i aftes over fynboerne, der ellers kæmpede stenhårdt for at komme på tavlen gennem stort set samtlige 60 minutter.

Nederlaget betyder, at Aalborg for øjeblikket er halvandet point fra Rungsted på andenpladsen i tabellen, og det er Julian Jakobsen ganske tilfreds med, siger han til Nordjyske. 

- Der har selvfølgelig været nogle enkelte svipsere her og der - som nederlaget i Herlev i sidste uge - men det er uundgåeligt i en lang sæson. Derudover har vi tabt to kampe til et meget formstærkt Esbjerg-hold, hvor vi kun havde tre kæder til rådighed. Det ændrer ikke på mit overordnede positive indtryk, siger Jakobsen til avisen.

Gennemgående er han overordnet tilfreds med den måde, som "dansk ishockey" har håndteret Coronakrisen på, og Julian Jakobsen håber og tror på, at der i modsætning til i sidste sæson bliver et slutspil.

- Stor cadeau til dansk ishockey for at blive enige om, at kampe, der på grund af corona bliver aflyst, i stedet bliver godskrevet med halvandet point til hvert hold. Ellers ville man risikere ikke at have tid til at afvikle de udskudte kampe. Man skal huske, at setuppet i dansk ishockey betyder, at hovedparten af spillerne har et arbejde ved siden af, siger Jakobsen til Nordjyske. 

Aalborg har været ramt af Corona tidligt på sæsonen, hvor Lasse Bo Knudsen var ude længe med følgerne af et sygdomsforløb. Men ellers har nordjyderne været forskånet for aflysninger og "halvandet points"-kampe. 

 


Slut med "mand-mand"-opdækning i Esbjerg VIDEO: Højdepunkter fra Frederikshavn-Esbjerg