Ny spillestil har efterhånden givet pote hos Energy, siger Christian Wejse

Esbjerg Energy har haft succes i denne succes og efter lidt startvanskeligheder har Jason Jasper i den grad fået styr over sit mandskab.

Helt konkret har han ført Energy til den første Metal Final4 siden det nye format blev indført i foråret 2018, og Esbjerg har fået den bedste sæsonstart i mange år. Der er nye vibrationer i Esbjerg - og en ny spillestil, ikke mindst i den defensiv, som Jason Jaspers har fået stillet skarpt ind.

Det siger Christian Wejse til JydskeVestkysten.

- Vi skulle lige bruge lidt tid på at lære Jason (Jaspers, red.) at kende som både træner og menneske, men nu er tingene ved at falde på plads. Vi er gået væk fra at spille mand mod mand nede bagi, og det betyder, at vi føler, at vi altid har en ekstra mand foran mål. Samtidig har Thomas (Lillie, red.) stået godt i målet, og det har givet os noget frihed til at spille bedre offensivt, vurderer Christian Wejse.

Helt konkret har det altså udmøntet sig i, at Esbjerg Energy står med en af Metal Ligaens bedste statistikker rent defensivt. Kun Aalborg har lukket færre mål ind end vestjyderne. 


VIDEO: Højdepunkter fra kampen mellem Rungsted og Herning Julian Jakobsen tilfreds med sæsonens forløb - og håber på slutspil til foråret