Den russiske angriber fortsætter i det nordjyske - og var Pirates' fars dags-gave til fansene

Den populære russiske angriber Kirill Kabanov fortsætter i Aalborg Pirates i de kommende tre sæsoner. 

Det skriver Pirates  denne lørdag formiddag, hvor Kabanov bliver præsenteret som fars dags-gave for fansene i det nordjyske.

- Det har været en af vores store prioriteter at få forlænget med nogle af vores udenlandske spillere, og der er vi glade for, at han har forlænget sin kontrakt med hele tre sæsoner, så han er i Aalborg indtil slutningen af 2023/24 sæsonen, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Kirill Kabanov har tidligere spillet i både KHL og SHL, og hans fighteregenskaber og evner til at score mål, er stærkt skattede evner i det nordjyske. I den forgangne sæson spillede han sig endda også på All Star-holdet i dansk ishockey.

Kabanov skal næste sæson i gang med sin fjerde sæson i dansk ishockey og Aalborg Pirates og med forlængelsen helt frem til 2024, er det ikke usandsynligt, at han bliver i Aalborg i resten af karrieren.

Russeren, der også har spillet juniorhockey, AHL og ECHL i Nordamerika, er blevet glad for at være i Danmark og Aalborg og er blevet 28 år. Han blev hentet til Aalborg fra KHL og har tidligere vundet sølv i SHL med Skellefteå. 


Oberligaen venter: ANDERS POULSEN trængte til nye udfordringer ANDERS POULSEN drøner til Bayern for at spille Oberliga Süd