Mere om fredagens kamp i Bentax Isarena

Aalborg-Rødovre 4-1

For anden gang på stribe førte Rødovre i Jylland, men måtte se modstanderen vinde. Tirsdag aften var det 2-0 i Vojens, mens det altså fredag aften var 1-0 i Aalborg. Begge kampe endte altså med klare nederlag.

Aalborg leverede god disciplin i kampen og fik kun to udvisninger – den første og den sidste i matchen.

Og det var i det hele taget en meget fin dag for Aalborgs special teams. Det lykkedes nemlig også at udnytte overtallet i tre ud af fem situationer.

Teemu Virtala var tilbage hos Rødovre, og det skal nok blive en solid forstærkning, når finnen har brugt et par kampe på at spille sig i form.

Flere gange blev Rødovre-spillerne fanget i at ”kigge lidt for meget puck”, mens Aalborgs defensiv også havde mangler. Roen, der plejer at komme fra Victor Panelin Borg, savnes hos nordjyderne. Pirates-backen fra Sverige meldes dog snart tilbage, siger bulletinerne.

Nordjyderne er endnu uden pointtab på hjemmebane i indeværende sæson. Herlev, Rødovre og Odense har måttet gå tomhændet ud af Bentax Isarena.

Rødovre er efter en god sæsonstart med otte point i fire kampe kommet ned på jorden igen. 10 mål imod og to klare nederlag betyder midterfeltet i en tæt tabel. Der er mulighed for revanche mod Esbjerg i morgen.

Aalborg tager til Vojens og møder SønderjyskE i et tidligt topopgør. Kan Aalborg vinde i Vojens, kan nordjyderne for alvor lægge afstand.


KAMPNOTER: Rundt om Herlev Eagles-SønderjyskE Frederikshavns nye back overvandt kræftsygdom og kom tilbage på isen