Mere om fredagens kamp i PM Montage Arena

Herlev-SønderjyskE 2-3

Sønderjyderne spillede den - som vi også skrev her - fra spids denne gang efter at have været bagud 0-2 fra start i de seneste tre kampe. Denne gang var det SønderjyskE, der var lige ved at forspilde en føring i kampens slutfase. 

Brett Thompson, der havde væltet mål og point ind for Herlev, havde ikke marginalerne på sin side fredag aften. Canadieren brændte store chancer både i slutningen af første og anden periode. 

Der var igen masser af tilskuere - normalen på dette tidspunkt af året taget i betragtning. Herlev trak 866 tilskuere til en kamp, der i de seneste sæsoner nok ville have hevet 500-600 Herlev-borgere væk fra sofaen.

Mike Little bliver mere og mere værdifuld for SønderjyskE. Den tætte back leverede tre point og viser hele sin erfaring fra mange år i europæisk topishockey. 

Nicolaj Henriksen fik sin kamp nummer to for sønderjyderne. Manden med rødder i Esbjerg vandt også for anden gange. Debuten kom i sidste sæson mod Esbjerg.

SønderjyskE havde kaptajnen, MacGregor Sharp, tilbage efter et par kampes fravær. Manden med det herlige navn var "Sharp" og scorede gæsternes tredje mål.

Mens det hos Herlev har været førstekæden, der har domineret hidtil, var det fredag aften andenkæden, der havde sidste stav på scoringerne. Alexander Lindqvist Hansen var dobbelt målscorer. 


LYNOPTAKT: Dagens fire kampe i Metal Ligaen Kampnoter: Rundt om Aalborg Pirates-Rødovre Mighty Bulls