Mere om onsdagens kamp i Granly Hockey Arena

Esbjerg-Aalborg 2-3 (straffe)

Pierre-Olivier Morin var den eneste spiller, der scorede på straffeslagene i Esbjerg. George Sørensen og Mathias Seldrup var vanskelige at passere.

Esbjerg Energy kunne blot notere 1128 tilskuere til kampen. Der var håndboldliga lige ved siden af, og kamp på det uvante tidspunkt onsdag klokken 18. Måske var det årsagerne.

Hjemmeholdet kårede kampens bedste spiller efter kampen. Prisen gik til Niklas Andersen, der for øjeblikket står noteret som Esbjergs topscorer med ni point.

Aalborg har spillet tre svære udekampe på det seneste. Ganske pudsigt er det både i Herning, Vojens og Esbjerg endt 2-2 efter 60 minutters spilletid. To gange har Aalborg taget bonuspoint.

Matt Pistilli er hurtigt gået ind som en ledende spiller i Esbjerg. Hans knap 23 minutter på isen var det meste på Esbjergs mandskab.

Mens en veteran som Sune Hjulmand var nede på 9:55 minutter. Man ved dog altid, at Hjulmand er klar til at udfylde en større rolle.

Store nøgleroller til Sebastian Bergholt og Anders Krogsgaard hos Aalborg, der rundede henholdvis 24 og 23 minutter på isen. Næppe tvivl om, at de er på tale til sæsonens første landsholdstrup.

Marcus Pedersen var tilbage på isen for Aalborg, men nøjedes blot med et par enkelte skift for nordjyderne.

OPTAKT: Herlev Eagles-Aalborg Pirates SønderjyskE henter finsk back på to måneders-kontrakt, debut i Herning i aften