Kampstart 19:30 i PM Montage Arena

Der er oktoberfest i PM Montage Arena og dermed garanti for øl i stride strømme, når det går løs i aftenens kamp mod Aalborg Pirates. Dermed også garanti for solid stemning i den altid intense ”Ørneborg”, hvor Herlev har voldt alle hold problemer i indeværende sæson.

Således bliver det med sikkerhed også vanskeligt for topholdet fra Aalborg på trods af, at aalborgenserne er på en stærk udebaneturne med point i både Vojens, Esbjerg og Herning på det seneste.

Det kører som smurt i olie for Pirates.

- Faktisk er vi en lille smule hårdt ramt af skader lige nu, så der er en del spillere, der skal spille nogle ekstra minutter, men det betyder så også, at der virkelig er nogen, der har fået vist sig frem, siger Garth Murray, Aalborg-træner, til Nordjyske.

Det er spillere som Tim Davison, Anders Krogsgaard og Bergholt, der virkelig trækker minutter for øjeblikket.

Hos Herlev er der sædvanlige øjne på førstekæden, som Rødovre fik lukket rigtig godt ned i tirsdags. Måske er det i aften, at nogle af spillerne nederst i hierarkiet træder frem i rampelyset.

Statistikken: Aalborg har gennemgående et rigtig godt greb om Herlev med sejre i 8 af de 10 seneste kampe mod ørnene. 19 af de seneste 25 ligaopgør er gået Aalborgs vej.

Historikken: Det var ganske ukompliceret for Aalborg i den første kamp i sæsonen, der vendes om i aften. Nordjyderne vandt 4-1 i premieren og havde det meste af spillet i en kamp, som Pirates ikke havde stort besvær med at vinde.

Det forventer vi: En åben kamp med gæsterne som lille favorit. Aalborg er godt kørende, både offensivt og defensivt og kan nordjyderne stå for trykket i begyndelsen af kampen i Herlev, ligger det også til en ny aalborgensisk sejr.

Skader/karantæner: Ikke meldt om store problemer hos Herlev, mens Felix Scheel, Tobias Ladehoff, Victor Panelin-Borg og Jeppe Jul Korsgaard var ude senest for Aalborg.


3-1 i Odense: Rødovre er tilbage i topkampen Kampnoter: Rundt om Esbjerg Energy-Aalborg Pirates