Mere om kampen i VinMedKant Arena

Odense Bulldogs-Aalborg Pirates 1-4

Aalborgs forward Marcus Pedersen, der har døjet med store skadesproblemer i sin unge karriere, måtte udgå med en skulderskade ifølge TV2 Sport. God bedring til unge Pedersen herfra.

Jeppe Jul Korsgaard, der netop også har døjet med skulderproblemer, gjorde et vellykket comeback for Aalborg. Stærk indsats krydret med en scoring - noget der må give godt humør i Aalborg-lejren.

Her manglede Felix Scheel og Tobias Ladehoff, men det var altså ikke noget problem for det meget brede Aalborg-angreb.

Odense-træner Pelle Svensson forsøgte at få gang i den flere kampe ret anonyme Riley Bourbonnais ved at sætte ham sammen med Henry Hardarson og Lukas Lundvald i førstekæden. Det hjalp ikke så meget på slagkraften hos den lille canadiske angriber.

Svensson havde igen 13 angribere til rådighed og havde kæderne et "brush up" for at ryste posen. Aalborg var dog stadig for stærke.

Odenses scoringsproblemer blev udstillet, da Mike Daugulis og Mikkel Jensen kom i en kæmpe to mod nul-situation. De to fik ikke afsluttet på George Sørensen i Pirates-buret.

Der var brunsvigerens dag på Fyn i går, og det blev fejret på kraftig maner på hele øen. Også i foyeren i VinMedKant Arena, hvor den fynske specialitet blev serveret før kampen.

939 tilskuere overværede kampen, og kunne konstatere, at Bulldogs-mandskabet i den grad trænger til point, hvis fynboerne skal kæmpe med om slutspillet.

Aalborg er til gengæld på ret kurs i toppen af Metal Ligaen - og kun et vildt sammenbrud hos Pirates kan i første omgang forhindre deltagelsen i Metal Final4, der spilles på kanten af januar. 


KAMPNOTER: Rundt om Rungsted Seier Capital-Rødovre Mighty Bulls VIDEO: Højdepunkter fra Herning-Esbjerg