Mere om kampen i Bitcoin Arena

Rungsted Seier Capital-Rødovre Mighty Bulls 9-5

Jamen, altså. Sikke et målorgie og by far sæsonens mest offensive kamp med 14 scoringer. Det var helt skørt, og næppe et resultat som Rødovre-træneren med hang til skarp disciplin, Riku-Petteri Lehtonen, bifalder. Den gjorde ondt på Rødovre, der i løbet af ugen har mistet et stort skridt i Metal Final4-regi med to nederlag.

Til gengæld har Rungsted, der er et par kampe bagud på grund af Champions Hockey League, nu pludselig skudt sig selv ind i "contention". Hvis formen fortsætter er de forsvarende pokalvindere en alvorlig bejler til Metal Final4.

Rødovres fans havde gang i noget farligt med romerlys i udebaneenden. Forhåbentlig sidste gang i denne sæson, vi ser det i de danske ishockeyarenaer.

T.J Moore havde inden kampen i går været noget anonym hos Rungsted. Men i går fik amerikaneren i den grad hul på flasken med tre scoringer. Måske han nu kan finde målformen fra sidste sæson, hvor han imponerede i SønderjyskE.

I det hele taget en festaften for Rungsted-fansene. Der var 1677 tilskuere i Bitcoin Arena i aftes. Klar sæsonrekord i det nordsjællandske. Mon ikke mange af dem kommer igen?

Der er kæmpe nøglekamp for Rungsted i morgen søndag, hvor der er guld-sølv-duel mellem Rungsted og SønderjyskE i Frøs Arena klokken 15. Den bliver spændende i forhold til Metal Final4.

Rødovre Lokal Nyt om matchen: Yep, ligaens bedste keeper Matt O’Connor stod og den forrygende scoringsprocent, hidtil i sæsonen, for Rødovres keeper blev skudt i sænk i mestrenes hule en, set med rødovreøjne, frygtelig fredag aften.

Rødovres Matthias Asperup havde en sur tredje periode. Først 2+10 minutter for boarding tidligt i perioden og lige før kampen sluttede to minutter for roughing. Så er rytmen ligesom ødelagt.

Det var ifølge Champagnebugten.dk første gang siden 2001, at Rungsted formåede at scorede ni mål i en kamp mod rivalerne fra Rødovre. 

Rødovres hjemmeside: Mighty Bulls kan allerede tirsdag aften få oprejsning når Herning Blue Fox gæster Rødovre Centrum Arena. Lad os hurtigt børste støvet af og komme videre efter en mareridts-kamp mod nord.

 


GALLERI: Herning Blue Fox-Esbjerg Energy Kampnoter: Rundt om Odense Bulldogs-Aalborg Pirates