Mere om tirsdagens kamp i Rødovre Centrum Arena

Rødovre Mighty Bulls-Herning Blue Fox 3-0

Nicklas Carlsen blev inden kampen hædret for sine 300 kampe i Rødovre-dragten. Carlsen er en rigtig Rødovre-gut med hårdt arbejde og godt skøjteløb som sine fremmeste egenskaber. I denne sæson også en leder på Mighty Bulls-mandskabet.

Det der med, at jubilarer ofte spiller en dårlig kamp, glemte Nicklas Carlsen. Han var blandt Rødovres bedste, og han krydrede en fin indsats med 1-0-målet.

Det var anden gang i sæsonen, at Rødovre vandt 3-0 over Herning. Er et lille kompleks i gang med at bane sig vej for midtjyderne i kampen mellem de to talentfabrikker?

Dermed også kæmpe oprejsning til Matt O’Connor, der måtte lade sig udskifte i fredagens kamp mod Rungsted, hvor Rødovre tabte 5-9 til rivalerne fra Nordsjælland.

Rødovre stadig med i Final4-ræset, mens Blue Fox efterhånden kan vinke farvel til pokalweekenden i januar.

Blue Fox har fået 11 point hidtil i sæsonen – seks af dem er kommet via to sejre mod SønderjyskE. Det må vække lidt bekymringer hos træner Cooper.

Den nye mand hos Herning, Jonne Virtanen, spillede en udmærket kamp med gode tacklinger, skud på mål og fin energi. Han brugte dog også en del tid på at kommunikere med sine nye holdkammerater for at finde sin rolle. Tog flere faceoffs for midtjyderne. En godkendt kamp uden at levere noget ekstraordinært.

Herning har det yderst vanskeligt, når holdet ruller over Storebælt. I hele sidste sæson vandt Blue Fox ikke en eneste kamp på udebane mod de sjællandske mandskaber – ikke engang mod Hvidovre, der senere gik konkurs, eller da Herning førte 4-1 i Rødovre og endte med at tabe 4-6.

I denne sæson har Herning tabt både i Rødovre, Rungsted og Herlev. Der er mulighed for at snuppe en revanche mod Herlev på fredag – men det er dog på hjemmebane i Kvik Hockey Arena.


Kampnoter: Rundt om Aalborg Pirates-Frederikshavn White Hawks Søren Nielsen: Spil 60 minutter mod Aalborg, eller du taber