Mere om tirsdagens kamp i Frøs Arena

SønderjyskE-Odense 4-1

Gode begivenheder på storskærmen, fortæller Der Nordschleswiger: En ung gut fik – på opfordring fra kæreste – at vide, at han skulle være far. Der udbrød en vis overraskelse i hans ansigt, men på den positive måde.

Odense manglede bredde i angrebet og måtte stille om i kæderne. Fynboerne var i Vojens uden Mikkel Jensen, Asger Petersen og Jakob Wittendorf i angrebet og stillede kun med 11 mand fremme. Desuden var Lucas Bjerre Rasmussen stadig ude.

SønderjyskE’s finske back Konsta Mäkinen er blevet et umiddelbart hit i Vojens. Han spillede en glimrende kamp, som han krydrede med 1-0-målet efter godt en halv time.

Revanche til holdet fra Vojens, der i den første kamp tabte 1-2 i Odense. Tendensen fra i fjor med tætte kampe i Odense og nogenlunde klare hjemmesejre i Frøs Arena.

Odense har problemer med at score mål. Fynboerne har blot scoret 14 gange i ni kampe, og det bliver nemt at komme væk fra bunden med den rate.

Sønderjyderne trak 2377 tilskuere til kampen i Frøs Arena. Trods en dårlig hjemmebanestatistik hidtil i sæsonen, kommer folket stadig til ishockey i Vojens.

Odense står med to point i de sidste fem kampe. Hvis fynboerne skal gøre sig håb om ikke at blive sat af, kræver det snarlige sejre. Eksempelvis mod topholdet Aalborg fredag aften på hjemmebane. Den kamp bliver i øvrigt også vist på TV2 Sport.

Mike Little leverede sin tiende assist i kampen og er dermed toer på listen over oplæg i Metal Ligaen. Kun Brett Thompson har flere med 13 stk.

SønderjyskE-fansene kan glæde sig til søndag eftermiddag, hvor Rungsted kommer på besøg til DM-finalerevanche. En must-win for begge mandskaber i kampen om Metal Final4-pladserne.


VIDEO: Bag kulissen: Hjalmarssons kampoplæg inden CHL-kampen mod Finland Galansky: Flere til at bære holdet i den her sæson