Finsk og lettisk angriber lander i det nordjyske og debuterer allerede mandag mod Aalborg

To forstærkninger er på vej til Frederikshavn White Hawks, der for øjeblikket er hårdt plaget af skader.

Det skriver Kanal Frederikshavn, der kan fortæller, at de to angribere debuterer allerede mandag mod Aalborg for White Hawks.

Aleksei Halme har spillet for både Jokerit i KHL og farmerklubben Kiekko-Vantaa i Mestis i indeværende sæson, og han leder efter solid kamptræning, nøjagtig som den nuværende White Hawks-spiller Eemeli Räsänen tidligere har gjort det med succes. 

- Herefter kan Jokerit kalde ham tilbage, hvis de er ramt af mange skader eller på anden måde har brug for ham. De ser det som en fordel, at en af deres unge spillere får kamptræning, forklarer René Jørgensen fra Elite Nord Frederikshavn A/S, der er salgschef i klubben.

Den anden angriber, der kommer til Frederikshavn er lettiske Kirils Galoha, der er på en tryout på fem kampe.

Den 25-årige Galoha er noget af en "journeyman", der både har været i Tyskland og Frankrig tidligere i sin karriere - dog ikke på højeste niveau. I Tyskland var det Oberliga, mens han i Frankrig spillede i næstbedste række.

Letten har senest repræsenteret Olimp Riga, der spiller i den bedste lettiske række og har en enkelt KHL-kamp for Dinamo Riga i sit bælte. 


VIDEO: Højdepunkter fra Herlev-Esbjerg OPTAKT: Herlev Eagles-Esbjerg Energy