Angriberen snupper sin tredje sæson i det nordjyske

Det bliver endnu en sæson for Nikolaj Krag-Christensen i Frederikshavn og hos White Hawks. Det har Elite Nord A/S offentliggjort i en pressemeddelelse her til morgen.

Krag præsenteres således: 

Nikolaj Krag skal i gang med sin tredje sæson i Frederikshavn White Hawks, og vi har i de første to sæsoner set en sulten spiller, der er villig til at lære hver eneste dag til træning. Han har hjertet med i det han laver, og han er en profil i klubben, der også er vellidt blandt alle i og omkring holdet.

Han har store offensive kvaliteter, og har bevist han både kan finde vejen til netmaskerne, og har øje for sine holdkammerater. En spiller, der godt kan tage et endnu større skridt i næste sæson, og vi glæder os over at Nikolaj Krag har takket ja til endnu en sæson i den hvide trøje.

Selv siger han om forlængelsen af kontrakten.

- Jeg er rigtig glad for at være heroppe, og derfor var det nemt at sige ja til at blive her. Vi har en god stamme af danske spillere, som kan bygge videre på det vi har leveret i år, og nu bliver vi alle et år ældre, hvilket heller ikke gør det dårligere”

- Jeg vil gerne bygge mere på mit eget spil, hvor jeg har haft en stor rolle. Men det er noget man skal gøre sig fortjent til, så jeg vil arbejde hårdt for at få samme rolle i næste sæson, hvor jeg samtidig glæder mig meget til forhåbentlig at få tilskuerne tilbage på lægterne. Vi har virkelig savnet fansene, og det at mærke de er der for holdet, lyder det fra angriberen. 

Nikolaj Krag holder sommer i København, men vil flere gange pendle frem og tilbage for at holde sommertræningen ved lige i Frederikshavn.


OPTAKT: Rungsted Seier Capital-SønderjyskE Mattias Persson: Vi skal vove at bryde mønstre