Gordon Ballhorn er stor optimist før den resterende del af sæsonen

Herning Blue Fox-træner Pekka Tirkkonen begynder at kunne se perspektiver.

Fredag aften mod Frederikshavn var det kun Mathias Bau Hansen, der sad ude for midtjyderne, der havde den nye back Gordon Ballhorn på plads for første gang i sæsonen.

Han spillede sammen med den anden nye mand hos Blue Fox, Jonathan Racine, og dermed ser perioden med de unge backer, Kasper Simonsen og William Lund, ud til at være ovre. Herning har nemlig nu syv rutinerede backer og samtidig også mulighed for at stille fire meget solide angrebsformationer.

Og den nye mand Gordon Ballhorn var meget tilfreds med, hvad han oplevede på isen i Kvik Hockey Arena i 3-0-sejren.

- Vi kørte på i alle 60 minutter, og alle bidrog. Vi lukkede døren bagtil, og vores angribere viste, at de er hurtige og skarpe. Forhåbentlig kan vi bygge videre på det. Jeg synes, vi har holdet til at gå hele vejen, sagde Gordon Ballhorn til Sport Herning efter sejren. 

- Mod Frederikshavn var vi det bedre hold fra starten, synes jeg. Og når der var små huller i vores spil var Mac (Carruth, målmand, red.) dér til at smække døren. Han er en af ligaens bedste målmænd, og det er dejligt at have sådan en mand bag sig, konstaterede 25-årige Ballhorn. 

Næste gang han træder op med Herning er onsdag aften i Rødovre. 


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Aalborg Pirates HETAG UGENS HOLD ER SAT!