Odense dominerer efter en formidabel uge

Seks spillere hopper ind på ugens A-kæde i denne uge, hvor Odense Bulldogs sætter sig fast med hele tre spillere efter to meget solide kampe. Først blev det 5-3 i Sparekassen Danmark Isarena i Aalborg og fredag aften 8-2 over Rødovre hjemme i Spar Nord Arena, og det var med Igor Merezhko, Jesper Thörnberg og Westin Michaud som absolut dominerende aktører.

Målmand: Lukas Horak (Herlev) - men målmandstrøjen sender vi til Herlev, hvor Lukas Horak reddede sine holdkammerater fra en større lussing mod Aalborg med 45 redninger fredag aften. Tidligere på ugen 30 redninger i Frederikshavn og dermed en redningsprocent, der nærmer sig 95. Tjekken er essentiel i Herlevs defensiv.

Back: Igor Merezhko (Odense) - Han er her, der og allevegne for øjeblikket - både i defensiven og offensiven agerer Merezhko med fuld autoritet og sikkerhed og hans mål mod Rødovre var regulær klasse. Forbi en modspiller og et træk direkte op i krogen.

Back: Oscar Schulze (Esbjerg) - Spillede vel en af karrierens bedste kampe i Rødovre, da Esbjerg vandt med 6-4. Over 25 minutter på isen, assist, +2 og ikke mindst et fremragende mål som krydderi. 

Forward: Jesper Thörnberg (Odense) Han var helt formidabel i kampen i Aalborg, hvor han scorede hattrick, leverede assist og ikke blot viste sine evner som målscorer, men også som holdspiller, da Odense sloges i egen zone til sidst. Selv om han ikke var så synlig fredag aften, var brandkampen i Aalborg nok til at sende ham ind på holdet.

Forward: Westin Michaud (Odense) Sikke en entré, Westin Michaud har leveret for Odense i denne sæson. Amerikaneren har løftet hele holdet og andenkæden med Michaud, Jensen og Thörnberg var vild i den her uge. Michaud alene stod for to mål og otte point og lavede en hel håndfuld fredag aften i 8-2'eren mod Rødovre. Ser

Forward: Philip Marinaccio (Herning) Perfekt udnyttelse af godt 15 minutter på isen mod Frederikshavn. Fem skud, to scoringer og dermed endnu en matchvinderrolle til den formidable Marinaccio, der dermed holder sin førsteplads på topscorerlisten i Metal Ligaen. 

 


Kun Mathias Bau sidder nu ude: - Vi kan gå hele vejen, siger Hernings nye back TISSOT MÅNEDENS SPILLER blev Igor Merezhko fra Odense Bulldogs